15.7 C
Athens

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πασχαλάκης!

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον 33χρονο διεθνή τερματοφύλακα να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ και να δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού! Ο 33χρονος τερματοφύλακας πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (29/9) και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του για να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες με δεδομένη την απώλεια του Τόμας Βατσλίκ λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος των ομίλων του Europa League στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τον 33χρονο τερματοφύλακα στην ευρωπαϊκή τους λίστα, καθώς η UEFA έχει αφήσει ανοιχτό «παράθυρο» σε περίπτωση που μία ομάδα μείνει μόνο με έναν διαθέσιμο τερματοφύλακα (στην περίπτωση των Πειραιωτών δηλωμένος πίσω από τον Βατσλίκ είναι μόνο ο Τζολάκης).

Στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης μέτρησε συνολικά 179 παιχνίδια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ενώ στο παρελθόν (2003-2005) είχε περάσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς