22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Σοβαρός ο τραυματισμός του Βατσλίκ, άμεσες εξελίξεις με Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προσωρινός αντικαταστάτης του Τόμας Βατσλίκ κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, καθώς ο Τσέχος δεν γλίτωσε τη ζημιά στον ώμο και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου

Ο Μίτσελ καλείται από το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό να διαχειριστεί σημαντικότατα προβλήματα τραυματισμών τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι «τρέχουν» για να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών στη Super League.

Μετά τους Ρέτσο, Λάιντνερ, Ουί Τζο Χουάνγκ και Μπα στο γεμάτο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού προστέθηκε και ο Τόμας Βάτσλικ, που όπως αποδεικνύεται ο τραυματισμός του στον ώμο από το ματς της Τσεχίας με την Ελβετία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 2-3 μήνες!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι Ερυθρόλευκοι δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων, με την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη να είναι αυτή που προκρίνεται σε πρώτη φάση έναντι του διεθνή Νορβηγού Όργιαν Νίλαντ που επίσης αναζητά ομάδα.

Οι Πειραιώτες έχουν εδώ και καιρό στη λίστα τους τον Έλληνα πρώην πορτιέρε του ΠΑΟΚ και πλέον αναμένεται να τον κάνουν δικό τους μέχρι την Παρασκευή (30/9) που «κλείνει» η αγορά και για τους ελεύθερους ώστε να καλύψουν άμεσα το σημαντικό κενό του Βατσλίκ.

Μάλιστα ο 33χρονος γκολκίπερ περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις στον Πειραιά και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχει ανακοινωθεί κι επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για αρχή, πάντως, αντικαταστάτης του Τσέχου κίπερ στο ματς με τον Ατρόμητο θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς