25.3 C
Athens

Άρης: Έκλεισε το deal με τον Έντουιν Ροντρίγκες, τη Δευτέρα (12/9) στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος εξτρέμ

Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με την Ολίμπια για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ από την Ονδούρα, που αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ώστε να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του στους Κίτρινους με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται κι οριστικά από σήμερα (10/9) ο Έντουιν Ροντρίγκες.

O 22χρονος άσος από την Ονδούρα θυμίζει αρκετά την περίπτωση του συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Ολίμπια Ονδούρας, στην οποία ανήκει ο παίκτης από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Άρης: Επενδύουν στον Έντουιν Ροντρίγκες οι Κίτρινοι

Μάλιστα από την ΠΑΕ Άρης τονίζουν ότι ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (12/9) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κίτρινους.

Ο Ροντρίγκες μετράει στο σύνολο μέχρι σήμερα 125 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ στην ομάδα που τον ανέδειξε και θέλει να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τους Θεσσαλονικείς να συμφωνούν μαζί του για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ με φόντο το επόμενο καλοκαίρι.

Ένας παίκτης με έκρηξη, ταχύτητα και αρκετό ταλέντο που θυμίζει αρκετά στυλ Πάλμα, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη να προχωρά άμεσα τις επαφές για την απόκτηση του 22χρονου Έντουιν Ροντρίγκες που αναμένεται σε δύο ημέρες από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς