21.4 C
Athens

Άρης: Επενδύουν στον Έντουιν Ροντρίγκες οι Κίτρινοι

Κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης που λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4/9, 21:30) βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πίτερ Ετέμπο από την Στόουκ Σίτι αλλά και τον ακραίο επιθετικό, Έντουιν Ροντρίγκες από την Ονδούρα.

O 22χρονος άσος θυμίζει αρκετά την περίπτωση του συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ολίμπια Ονδούρας, στην οποία ανήκει ο παίκτης από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Ροντρίγκες μετράει στο σύνολο μέχρι σήμερα 125 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ στην ομάδα που τον ανέδειξε και θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τους Κίτρινους να διαπραγματεύονται την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή κι όχι δανεισμό με οψιόν, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με την ομάδα από την Ονδούρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ένας παίκτης με έκρηξη, ταχύτητα και αρκετό ταλέντο που θυμίζει αρκετά στυλ Πάλμα, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη να προχωρά άμεσα τις επαφές για την απόκτηση του 22χρονου Έντουιν Ροντρίγκες που αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς