22.5 C
Athens

Φουλάρει για την απόκτηση του Ετέμπο ο Άρης

Οι Κίτρινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Στόουκ Σίτι για την απόκτηση του Νιγηριανού χαφ Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Premier League με τη φανέλα της Γουότφορντ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Στόουκ Σίτι για την απόκτηση του Νιγηριανού μέσου, Πίτερ Ετέμπο, βρίσκεται ο Άρης για την κάλυψη του κενού στα χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ.

Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αποτελούσε τον πρωταρχικό στόχο των Θεσσαλονικέων τις τελευταίες ημέρες, με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του υπό άκρα μυστικότητα να προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με την Στόουκ Σίτι για την απόκτησή του 26χρονου άσου ο οποίος δείχνει «ψημένος» με την προοπτική του Άρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συμφωνία των δύο ομάδων είναι δεδομένη και απομένει μόνο το «ναι» από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε το 2018 από την Στόουκ Σίτι και παρόλο που δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2023 με την αγγλική ομάδα, δεν υπολογίζεται και θα αποχωρήσει με πιθανότερο προορισμό το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νιγηριανός μέσος που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα με σύνολο 61 εμφανίσεων (2 γκολ, 1 ασίστ) σε Στόουκ και Γουότφορντ μέτρησε 10 συμμετοχές την περσινή σεζόν με την δεύτερη και ενδιάμεσα (τη σεζόν 2020-21) είχε παραχωρηθεί ως δανεικός και στην Γαλατάσαραϊ με απολογισμό 29 συμμετοχών.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις Φεϊρένσε (Πορτογαλία) και Λας Πάλμας, Χετάφε (Ισπανία), ενώ μετράει και 44 εμφανίσεις (3 γκολ) με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς