23.3 C
Athens

Άρης: Η ανατροπή με Ετέμπο και ο φορ που ακόμα αναζητείται

Οι Κίτρινοι προχωρούν στις τελευταίες «πινελιές» του φετινού ρόστερ θέλοντας να καλύψουν τις τρύπες σε θέσεις που ο Άλαν Πάρντιου φέρεται να ζήτησε άμεση ενίσχυση

Ο Άρης μετά τη συμφωνία με τον Άλαν Πάρντιου για τη θέση του προπονητή «τρέχει» τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά, που μπαίνουν ξανά σε πρώτο πλάνο, αυτή τη φορά με την πολύτιμη συνεισφορά του Βρετανού τεχνικού, ο οποίος έρχεται διαβασμένος στη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Το παρασκήνιο της επιλογής Πάρντιου και ένα υστερόγραφο για τα μεταγραφικά

Οι Κίτρινοι γνωρίζουν τι χρειάζονται για τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ και πάνω σε αυτή τη λογική επισπεύδουν τις διαδικασίες για την εύρεση των κατάλληλων «όπλων» έτσι ώστε να δυναμώσουν σε θέσεις που φαίνεται να υστερούν.

Αυτές εντοπίζονται στα χαφ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου ο Αντρέ Γκρέι είναι απελπιστικά μόνος του.

Όσον αφορά τον χώρο του κέντρου, ο Πέτερ Ετέμπο εξακολουθεί να αποτελεί πρωταρχικό στόχο των Θεσσαλονικέων και οι τελευταίες πληροφορίες από τη Νιγηρία αναφέρουν ότι ο Αφρικανός μέσος τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη και πλέον απομένει μόνο η έκδοση της βίζας του για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά με τις… ευλογίες του Πάρντιου.

Όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες το deal θα «κλείσει» μάλλον με θετική έκβαση για τους Κίτρινους, που θα πρέπει να εξετάσουν και το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας του παίκτη, καθώς έχει αγωνιστεί ελάχιστα από τον περασμένο Μάρτιο κι έπειτα.

Για τον φορ, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και η περίπτωση του Φρέντρικ Γκουλμπράντσεν μάλλον απομακρύνεται. Ο Άρης συνεχίζει το ψάξιμό του κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και της Λ. Αμερικής με στόχο να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες και γι’ αυτό το μεταγραφικό ζήτημα, ιδανικά μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στη χώρα μας, στις 15 του Σεπτέμβρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς