18 C
Athens

Κορμπεράν: Υπάρχει φάουλ στον Καμαρά, αξίζαμε την ισοπαλία

Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στο καθαρό φάουλ πάνω στον Καμαρά πριν την επίθεση της Ναντ που έφερε το 2-1, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός άξιζε την ισοπαλία στο Μποζουάρ

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην COSMOTE TV μετά την κρύα ήττα του Ολυμπιακού από τη Ναντ (2-1) στο Μποζουάρ στο 93′ και αναφέρθηκε στη φάση του φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

 

Ο Ισπανός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν έναν βαθμό και υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να προκριθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Νομίζω στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως. Κάναμε κάποια πράγματα, για να παλέψουμε για την ισοπαλία, όχι για τη νίκη. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στα τελευταία λεπτά δυσκολευτήκαμε πολύ. Εκεί στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε και φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, είχαμε πρόβλημα να αμυνθούμε στην αριστερή μας πλευρά. Η ομάδα άξιζε την ισοπαλία, όχι τη νίκη».

Για το 3-4-3: «Νομίζω ήταν το καλύτερο σύστημα γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλούς παίκτες. Έτσι θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά και να επιτεθούμε. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στην οργάνωση, στη δημιουργία, σε κάποια σημεία κλειδιά έπρεπε να έχει αποφασιστικότητα»

Για το τι αλλάζει για τη συνέχεια: «Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε ένα παιχνίδι, μία ευκαιρία λιγότερη, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι πιθανότητες έχουν λιγοστεύσει, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς