19.7 C
Athens

Ναντ – Ολυμπιακός: Το χαστούκι του Παλουά στον Καμαρά πριν τη φάση του 2-1 (vid)

Το χαστούκι στον Καμαρά μπροστά στα μάτια του διαιτητή Λέχνερ θα μπορούσε να έχει αλλάξει εντελώς την έκβαση του ματς, αν ο Αυστριακός έκοβε τη φάση που εξελίχθηκε σε γκολ, δείχνοντας μάλιστα 2η κίτρινη στον παίκτη που νωρίτερα είχε σπρώξει τον Κορμπεράν

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει πάψει να ελπίζει σε καλές διαιτησίες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Ακόμα και στην εποχή του VAR, ακόμα και σε φάσεις θεωρητικά ανύποπτες, οι Ερυθρόλευκοι συχνότατα έχουν λόγους να αισθάνονται αδικημένοι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρέθηκαν ενάμισι λεπτό μακριά από έναν σπουδαίο βαθμό στο «Μπουζουάρ», μέχρι που ήρθε το πολύ ωραίο γκολ του Γκεσάν. Κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα ωστόσο, ο Αυστριακός ρέφερι όφειλε να έχει υποδείξει ένα καθαρό φάουλ στο χαστούκι του Παλουά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Φάση που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του, αφού ο Λέχνερ ήταν στα τρία μέτρα!

Η φάση θα είχε κοπεί πολύ νωρίτερα, ο Παλουά θα έπρεπε να αποβληθεί (αφού δεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εκείνο το σπρώξιμο στον Κορμπεράν) και ο πολύτιμος χρόνος που θα κέρδιζαν οι Πειραιώτες, σε συνδυασμό με τον παίκτη παραπάνω, δύσκολα θα επέτρεπαν στη Ναντ να βγει μπροστά και να διεκδικήσει το γκολ της νίκης. Κυρίως όμως, ο Ολυμπιακός θα είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, αφού το φάουλ έγινε δυο μέτρα έξω από την περιοχή των Γάλλων.

Δείτε την επίμαχη φάση για την οποία ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς