19.1 C
Athens

Το πρώτο μήνυμα του Μαρσέλο για Ολυμπιακό: «Τεράστια τιμή να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου» (vid)

Ο τεράστιος Μαρσέλο έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού δηλώνοντας τιμή που θα αγωνίζεται με τη φανέλα ενός θρυλικού συλλόγου, την ώρα που «χαϊδεύει» την μπάλα με τον δικό του μαγικό τρόπο

Τελικά, δεν ήταν όνειρο. Ο Μαρσέλο, αυτός ο σπουδαίος παικταράς, ο «Βασιλιάς» της Βασίλισσας Ρεάλ είναι πλέον κάτοικος Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού.

Για άλλη μία φορά ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός των υπερβάσεων σε μία μεταγραφή που ταρακούνησε ολόκληρο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε το θαύμα του.

Λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα όπου και θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έστειλε μέσω Instagram και με τα δικά του «μαγικά» το πρώτο του ερυθρόλευκο μήνυμα, αναφέροντας ότι είναι τιμή του που θα αγωνίζεται με τα χρώματα ενός «θρυλικού συλλόγου» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ταγκάροντας στη δημοσίευσή του και τον ισχυρό άνδρα των Ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ», γράφει ο θρύλος Μαρσέλο στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής και για τα επόμενα 1+1 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μία μεταγραφική εξέλιξη που ταρακούνησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Πλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν πώς και πώς την άφιξη του Βραζιλιάνου αστέρα στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να τον υποδεχθούν χιλιάδες εκστασιασμένοι φίλοι του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο.

Ολυμπιακός: Υποδοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον θρυλικό Μαρσέλο!

Ο άλλοτε κάπτεν των Μαδριλένων ζήτησε διορία 2 ημερών από τη στιγμή της ανακοίνωσής του ώστε να πακετάρει για τη χώρα μας, η οποία σαφώς έγινε δεκτή από τον Ολυμπιακό, με τον 34χρονο θρύλο του βραζιλιάνικο ποδοσφαίρου να έρχεται σε 24 ώρες και κάτι για να αποθεωθεί και να πάρει από νωρίς κλίμα… Πειραιά!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς