12 C
Athens

Παγκόσμιος χαμός για τη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, τον «έντυσαν» ήδη στα ερυθρόλευκα (pic)

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τα μεγαλύτερα αθλητικά δίκτυα του πλανήτη να το έχουν ως πρώτο θέμα τους και τη σελίδα «433» να δημιουργεί ένα υπέροχο σκίτσο με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στα ερυθρόλευκα

Τελικά, δεν ήταν όνειρο. Ο Μαρσέλο, αυτός ο σπουδαίος παικταράς, ο «Βασιλιάς» της Βασίλισσας Ρεάλ είναι πλέον κάτοικος Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού.

Για άλλη μία φορά ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός των υπερβάσεων σε μία μεταγραφή που ταρακούνησε ολόκληρο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε το θαύμα του.

Έσκασε η βόμβα: Ο μυθικός Μαρσέλο στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια!

Ο Μαρσέλο ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον θα τον απολαμβάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένα δώρο του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα δώρο στους φιλάθλους του. Ένα όνειρο που τελικά δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα.

Πάνω σε αυτή τη λογική βασίζουν τα θέματά τους και τα παγκόσμια ΜΜΕ, που φυσικά από το βράδυ της Παρασκευής έχουν ως πρώτα θέματά τους το σόου του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Κροατία στο Eurobasket και πρώτο τη σπουδαία μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στον Ολυμπιακό.

Το ερυθρόλευκο ποστάρισμα του Ντόντσιτς για Μαρσέλο και Ολυμπιακό (pic)

Από την Equipe και τη Γαλλία, μέχρι τη MARCA στην Ισπανία και τα μεγαλύτερα αθλητικά δίκτυα σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο. Μέχρι τη Μαδαγασκάρη έφτασε αυτή η σπουδαία μεταγραφική κίνηση των Ερυθρολεύκων που σόκαραν τον πλανήτη σε ένα απλό βράδυ Παρασκευής. Κι όμως, η 2η ημέρα του Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα ξεχαστεί.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΜΠΡΙΤΣΙΟ ΡΟΜΑΝΟ ΓΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Μάλιστα, η μεγαλύτερη σελίδα για το ποδόσφαιρο στα social media «433» έφτιαξε ένα υπέροχο εικαστικό που δείχνει τον Μαρσέλο να πανηγυρίζει ήδη με τα χρώματα του Ολυμπιακού, σε μία στιγμή που περιμένει πώς και πώς το κοινό στο «Καραϊσκάκης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Τελικά, όντως, παντού είναι Πειραιάς!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς