16.8 C
Athens

Το ερυθρόλευκο ποστάρισμα του Ντόντσιτς για Μαρσέλο και Ολυμπιακό (pic)

Η τεράστια μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό «ακούστηκε» μέχρι και στον μαγικό κόσμο του NBA, με τον αστέρα των Μάβερικς και της εθνικής Σλοβενίας να αποθεώνει τόσο τον Βραζιλιάνο όσο και τον Ολυμπιακό για αυτή τη θρυλική συμφωνία

Είναι πρωί Σαββάτου. Όλοι μας ξυπνήσαμε, τσιμπιθήκαμε και ψιθυρίσαμε στον εαυτό μας «ρε φίλε, δεν ήταν όνειρο». Και δεν είναι. Ο σπουδαίος Μαρσέλο, για πολλούς ο καλύτερος ή αν θέλετε πιο πετυχημένος αριστερός μπακ του σύγχρονου ποδοσφαίρου ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μετά από 15 χρόνια τυφλής αφοσίωσης στη «Βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι κάτι τόσο τεράστιο που ακόμα δεν έχουμε «χωρέσει» στο νου μας, όπως και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός -κι όχι μόνο- πλανήτης, που το έχει σαν πρώτο θέμα του από το βράδυ της Παρασκευής.

Και λέμε «όχι μόνο ποδοσφαιρικός» γιατί ακόμα και ο αστέρας του NBA και της εθνικής Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, «τρελάθηκε» κι αυτός με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ στους Πειραιώτες και με στόρι του στο Instagram τον… καλωσόρισε στο Λιμάνι, σε έντονο ερυθρόλευκο τόνο. Ανάρτηση με την οποία δείχνει ξανά τη συμπάθεια και την εκτίμησή του στον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΓΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς