21.4 C
Athens

Έσκασε η βόμβα: Ο μυθικός Μαρσέλο στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν τον ΘΡΥΛΟ Μαρσέλο σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα - Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αποδέχθηκε την πρόταση των Ερυθρολεύκων και είναι μέλος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν τον ΘΡΥΛΟ Μαρσέλο σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα – Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αποδέχθηκε την πρόταση των Ερυθρολεύκων και είναι μέλος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας

Μια τεράστια μεταγραφή που σκάει σαν βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενεργοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός καθώς απέσπασε την υπογραφή του Μαρσέλο με συμβόλαιο 1+1 ετών και εν συνεχεία ανακοίνωσε τον θρυλικό Βραζιλιάνο αποκαλώντας τον απολύτως δικαιολογημένα «ΘΡΥΛΟ» που θα φορά τα ερυθρόλευκα!

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1988, ο 34χρονος σούπερ σταρ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια αυτών των 16 ετών πραγματοποίησε 546 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και κατέστη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της, αλλά κι εκείνος με τα περισσότερα τρόπαια (25). Κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο. Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013). Προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε».

 

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν πως ο 34χρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό ο οποίος υπό άκρα μυστικότητα ολοκλήρωσε μια μεγάλη μεταγραφή βάζοντας στο ρόστερ του έναν από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός πρόλαβε και την προθεσμία και ο Βραζιλιάνος θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA για τις αναμετρήσεις με Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ.

Τίτλοι; Στατιστικά; Καριέρα; Τι να πρωτοπεί κανείς για έναν ποδοσφαιριστή που έχτισε έναν μύθο στη Ρεάλ και αποτέλεσε επί σειρά ετών τον αρχηγό της για να αποχαιρετήσει με δάκρυα στα μάτια τον σύλλογο μετά από 15 χρόνια. Και πλέον, είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια και μια μεγάλη πρόκληση στην Ελλάδα με τη φανέλα του γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών – και όχι μόνο – ομάδων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αφού έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 15 χρόνια έχοντας κατακτήσει 25 τρόπαια στο σύνολο μεταξύ των οποίων πέντε Champions League!

Όσο για τα νούμερά του; Αυτά μιλάνε από μόνα τους. Μέτρησε 546 συμμετοχές με 38 γκολ και 103 ασίστ αποτελώντας ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ του κόσμου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς