20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Υποδοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον θρυλικό Μαρσέλο!

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι η πολυαναμενόμενη υποδοχή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ θα λάβει χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Δευτέρας (5/9) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις πληροφορίες σχετικά με την πολυαναμενόμενη άφιξη του Βραζιλιάνου αστέρα Μαρσέλο στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων, που θα λάβει χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Δευτέρας (5/9, 21:00).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής και για τα επόμενα 1+1 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μία μεταγραφική εξέλιξη που ταρακούνησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Πλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν πώς και πώς την άφιξη του Βραζιλιάνου αστέρα στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να τον υποδεχθούν χιλιάδες εκστασιασμένοι φίλοι του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο.

Ο άλλοτε κάπτεν των Μαδριλένων ζήτησε διορία 2 ημερών από τη στιγμή της ανακοίνωσής του ώστε να πακετάρει για τη χώρα μας, η οποία σαφώς έγινε δεκτή από τον Ολυμπιακό, με τον 34χρονο θρύλο του βραζιλιάνικο ποδοσφαίρου να έρχεται σε 24 ώρες και κάτι για να αποθεωθεί και να πάρει από νωρίς κλίμα… Πειραιά!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς