18.2 C
Athens

Με τον Κόρι Τσέιβερς έκλεισε η Κηφισιά το καρέ των ξένων

Η προετοιμασία για την Κηφισιά έχει ξεκινήσει όμως οι ανακοινώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ο Κόρι Τσέιβερς είναι ο παίκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα και με την προσθήκη του κλείνει η τετράδα των ξένων.

Ο Στέφαν Οκοσάνοβιτς θα είναι ο βασικός διαγώνιος και οι Βραζιλιάνοι Ρικάρντο και Μαϊκόν υπολογίζονται για τα άκρα και το κέντρο αντίστοιχα.

Ο Τσέιβερς είναι 27 ετών (1,96μ.) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία με τη Σενουά Γενεύης ενώ έχει παίξει σε Φάλκνμπεργκ και Βερόνα μεταξύ άλλων. Ο Αμερικανός υπέγραψε και ήδη προπονείται με τη νέα του ομάδα.

Επένδυση σε Σπηλιώτη

Η απόκτηση του Κόρι Τσέιβερς ταυτόχρονα «φέρνει» τον Αντώνη Σπηλιώτη στη βασική εξάδα της ομάδας του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο 21χρονος κεντρικός θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βραζιλιάνου Μαϊκόν στο φιλέ και θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά ως βασικός με στόχο να πείσει τον προπονητή του και ταυτόχρονα να κερδίσει εμπειρία για να γίνει καλύτερος.

Ο Σπηλιώτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Κηφισιάς και ως τώρα έχει πάρει κάποιες ευκαιρίες αλλά ποτέ μέχρι φέτος δεν αποτέλεσε βασική επιλογή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς