23.5 C
Athens

Επιβεβαίωση ΑΘΛΟΥ: Ανακοίνωσε Οκοσάνοβιτς η Κηφισιά

Την απόκτηση του Στέφαν Οκοσάνοβιτς ανακοίνωσε η Κηφισιά, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ.

Η Κηφισιά έκλεισε τον Σέρβο διαγώνιο, Στέφαν Οκοσάνοβιτς

Ο Σέρβος διαγώνιος, που πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Κφαρ Σαμπά, θα αναλάβει το βάρος της επίθεσης για την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφαν Οκοσάνοβιτς για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

O 29χρονος Σέρβος διαγώνιος θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας των βορείων προαστίων. Γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1994, έχει ύψος 2,05 μ. ενώ έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Τσεχίας και της Σερβίας.

Ο Στέφαν Οκοσάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η νέα αγωνιστική περίοδος είναι προ των πυλών και είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές που υπάρχουν και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς τη νέα περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα. Η Volley League είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι όλες οι ομάδες διαθέτουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν αμφίρροπους αγώνες όλη τη χρονιά».

Ο νέος διαγώνιος της Κηφισιάς στη συνέχεια πρόσθεσε : «Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προηγούμενες ομάδες:

2021-22 Ribnica Kraljevo / Hapoel Yoav Kfar Saba

2020-21 Grand Nancy Volleyball

2019-20 Kladno Volleyball

2017-2019 Volleyball Brno

2016-2017 Ribnica Kraljevo

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς