18.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μπάρντι και εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Κορμπεράν για να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του – Ποιοι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση στα εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής σελίδας σε ό,τι αφορά το κομμάτι του προπονητή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποχαιρετά το Λιμάνι έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια και τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν να βρίσκεται προ των πυλών.

Η αγωνιστική φιλοσοφία του Κορμπεράν: Ο σχηματισμός στην άμυνα, η δουλειά των χαφ και τα επιθετικά τρικ

Παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι εξακολουθούν αν βρίσκονται σε μεταγραφικές αναζητήσεις για την κάλυψη των κενών στο ρόστερ, με πρώτο μέλημα μετά την απόκτηση των Χουάνγκ και Λάιντνερ να είναι η θέση στο «10» αλλά και στα εξτρέμ.

Όσον αφορά τον επιτελικό μέσο οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ενίς Μπάρντι, με την περίπτωσή του να είναι αρκετά προχωρημένη σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν χθεσινά ισπανικά δημοσιεύματα οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τη Λεβάντε στα 3 εκ. ευρώ συν 1,5 ακόμα με τη μορφή μπόνους για την υπογραφή του Μπάρντι, ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά για να αγωνιστεί στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.

Ο Μπάρντι είχε πέρυσι 3 γκολ και 3 ασίστ σε 32 εμφανίσεις (οι 30 στο πρωτάθλημα), ωστόσο αυτή η συνεισφορά δεν στάθηκε αρκετή για να αποφύγει τον υποβιβασμό η 19η ομάδα της περυσινής La Liga, που φυσικά έχεις ως στόχο της φέτος την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα για τον εξτρέμ από το «πάνω ράφι» που αναζητούν στον Ρέντη. Μένει να φανεί αν πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένουν και την άποψη του νέου προπονητή της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η ιδανική περίπτωση.

Πάντως ψηλά στη λίστα παραμένουν τα ονόματα των Αμούζου της Άντερλεχτ παρά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Βέλγων, Γιόρνταν Λάρσον της Σπαρτάκ Μόσχας και Ματέο Τραμονί από την Κάλιαρι. Όλα ανοιχτά.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς