16.8 C
Athens

«Η Λεβάντε έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Μπάρντι που κλείνει στον Ολυμπιακό»

Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με τη Λεβάντε να περιμένει την επισημοποίηση της μετακίνησής του στους Πειραιώτες προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ της τον αντικαταστάτη του

 

Ως θέμα χρόνου να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού παρουσιάζουν την υπόθεση με τον Ένις Μπάρντι οι Ισπανοί, που σε νέα σημερινά (31/7) ρεπορτάζ τους κάνουν λόγο για στάση αναμονής της Λεβάντε ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σκοπιανού επιθετικού στους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να ανακοινώσου τον ήδη «κλεισμένο» αντικαταστάτη του.

Αυτός ακούγεται πως είναι ο Φραν Βιγιάλμπα από την Σπόρτινγκ Χιχόν, με τις διαπραγματεύσεις να «τρέχουν» και να θέλουν τον Μπάρντι με την βαλίτσα στο χέρι για τον Πειραιά.

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Λεβάντε για Μπάρντι, απομένει το ‘ναι’ του παίκτη»

Σύμφωνα με χθεσινά ισπανικά δημοσιεύματα οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τη Λεβάντε στα 3 εκ. ευρώ συν 1,5 ακόμα με τη μορφή μπόνους για την υπογραφή του Μπάρντι, ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά για να αγωνιστεί στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.

Ο Μπάρντι είχε πέρυσι 3 γκολ και 3 ασίστ σε 32 εμφανίσεις (οι 30 στο πρωτάθλημα), ωστόσο αυτή η συνεισφορά δεν στάθηκε αρκετή για να αποφύγει τον υποβιβασμό η 19η ομάδα της περυσινής La Liga, που φυσικά έχεις ως στόχο της φέτος την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς