18.9 C
Athens

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Λεβάντε για Μπάρντι, απομένει το ‘ναι’ του παίκτη»

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ενίς Μπάρντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέροντας αναλυτικά το πόσο θα κοστίσει το deal

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ενίς Μπάρντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέροντας αναλυτικά το πόσο θα κοστίσει το deal

Αν και ο χρόνος για τον Ολυμπιακό μοιάζει σταματημένος στα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, η ζωή στο Λιμάνι συνεχίζεται. Και μαζί της συνεχίζεται και το σκέλος της μεταγραφικής ενίσχυσης, παράλληλα βεβαίως με την αναζήτηση προπονητή που όλα δείχνουν ότι θα είναι από την… ισπανόφωνη πλευρά της Ιβηρικής.

Ένα μπαράζ ισπανικών δημοσιευμάτων από χθες έχει φέρει στο ερυθρόλευκοι προσκήνιο τον Ένις Μπάρντι. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός της Λεβάντε (η οποία υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν) είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας το ρεπορτάζ της AS.

Superdeporte: «Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπάρντι, αυτά είναι τα ποσά της συμφωνίας με τη Λεβάντε»

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο 27χρονος Μπάρντι θα φορά κατά πάσα πιθανότητα τη φανέλα του Ολυμπιακού σύντομα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τη Λεβάντε στα 3 εκ. ευρώ συν 1,5 ακόμα με τη μορφή μπόνους. Τι λείπει ώστε να επικυρωθεί το deal; Βάσει πάντοτε της ίδιας πηγής, το «ναι» του Μπάρντι, ο οποίος φέρεται να μην έχει συμφωνήσει ακόμη σε κάποιους όρους με την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Ο Μπάρντι είχε πέρυσι 3 γκολ και 3 ασίστ σε 32 εμφανίσεις (οι 30 στο πρωτάθλημα), ωστόσο αυτή η συνεισφορά δεν στάθηκε αρκετή για να αποφύγει τον υποβιβασμό η 19η ομάδα της περυσινής La Liga.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την AS, εμφανίζεται ιδιαίτερα… ενεργή στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, έχοντας γράψει για την περίπτωση του Κάρλος Κορμπεράν τον οποίο χαρακτηρίζει «προτεραιότητα» των Ερυθρόλευκων για την αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς