12 C
Athens

Superdeporte: «Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπάρντι, αυτά είναι τα ποσά της συμφωνίας με τη Λεβάντε»

Οι Ισπανοί επανέρχονται με νέο ρεπορτάζ για τον Μπάρντι αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την απόκτησή του από τη Λεβάντε - Αυτά είναι τα ποσά της φημολογούμενης συμφωνίας

Σε νέο δημοσίευμά τους οι Ισπανοί παρουσιάζουν ως σχεδόν «κλεισμένο» τον Ένις Μπάρντι από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει μία πλήρως ικανοποιητική πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί η Λεβάντε.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «Superdeporte» οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την ισπανική ομάδα φτάνοντας στα 3 εκατομμύρια ευρώ την προσφορά τους για τον 27χρονο Σκοπιανό άσο, ενώ όπως αναφέρεται με τα μπόνους επίτευξης στόχων η φημολογούμενη μεταγραφή του θα «αγγίξιε» το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων.

Μάλιστα στο ίδιο ισπανικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τις οικονομικές απολαβές του Μπάρντι που θα φτάνουν τις 700.000 ευρώ ετησίως.

Ο 27χρονος διεθνής με τη Βόρεια Μακεδονία άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Λεβάντε, ωστόσο οι Ισπανοί έκαναν από νωρίς μέσα στη μέρα λόγο για έντονο ενδιαφέρον αλλά και διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα για την περίπτωσή του, τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεδομένα ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στη θέση «10».

Ο Μπάρντι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ -κυρίως ως δεκάρι- αλλά υπό προϋποθέσεις κι ως εξτρέμ, ενώ η ισπανική ομάδα τον αξιώνει με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο Σκοπιανός επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί επίσης με τις Ούιπεστ και Χέλσινγκμποργκς, ενώ στην 5ετία που βρίσκεται στην Ισπανία για χάρη της Λεβάντε μετράει 162 ματς με 24 γκολ και 15 ασίστ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς