20.7 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Λεβάντε για τον Σκοπιανό άσο, Ένις Μπάρντι»

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για "10αρι" και στη λίστα του φέρεται να βρίσκεται και ο διεθνής με τη Βόρεια Μακεδονία, Ένις Μπάρντι που πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Λεβάντε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα Μέσα προσκείμενα στο ρεπορτάζ ομάδων από τη Βαλένθια, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον Σκοπιανό επιτελικό μέσο Ένις Μπάρντι που αγωνίζεται στη Λεβάντε από το 2017.

Ο 27χρονος διεθνής με τη Βόρεια Μακεδονία άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Λεβάντε, ωστόσο οι Ισπανοί κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον αλλά και διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα για την περίπτωσή του, τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεδομένα ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στη θέση «10».

Ο Μπάρντι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ -κυρίως ως δεκάρι- αλλά υπό προϋποθέσεις κι ως εξτρέμ, ενώ η ισπανική ομάδα τον αξιώνει με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σκοπιανός άσος έχει αγωνιστεί επίσης με τις Ούιπεστ και Χέλσινγκμποργκς, ενώ στην 5ετία που βρίσκεται στην Ισπανία για χάρη της Λεβάντε μετράει 162 ματς με 24 γκολ και 15 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πριν λίγο καιρό το όνομά του ακουγόταν και για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να καταλήγουν εν τέλει στον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς