23.3 C
Athens

«Πέδρο, φύγε»: Αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑΣ 7 στο Ρέντη απαίτησε την αποχώρηση Μαρτίνς

Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέντη, ζητώντας από τον Πέδρο Μαρτίνς να φύγει από τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας

Η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού μετά τον διασυρμό από τη Μακάμπι Χάιφα έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε οργή. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σήμερα την ευκαιρία να το διαπιστώσει με τα μάτια και τα αυτιά του, αφού αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑΣ 7 βρέθηκε το απόγευμα στο Ρέντη προκειμένου να εκφράσει αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα ξημερώνει (και δεν περιλαμβάνει Πέδρο Μαρτίνς)

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών απαίτησαν την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει φροντίσει από το βράδυ της Τετάρτης να ρίξει λάδι στη φωτιά τονίζοντας πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ, παρότι νωρίτερα δήλωνε πως αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη.

Όπως έχει γράψει ο ΑΘΛΟΣ από το πρωί της Πέμπτης, η απόφαση για απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς είναι ειλημμένη και απομένει μονάχα να μάθουμε πότε και κυρίως πώς θα γίνει αυτό. Ήδη κυκλοφορούν ονόματα υποψήφιων διαδόχων, ωστόσο προς το παρόν πρόκειται απλώς για… μαντεψιές και όχι για ακριβή πληροφόρηση από την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Α ΒOLA: «Σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνς, αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του στον πάγκο του Ολυμπιακού»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς