19.1 C
Athens

Α ΒOLA: «Σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνς, αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Η πορτογαλική Α BOLA βλέπει το τέλος του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού να πλησιάζει και σε σημερινό ρεπορτάζ της κάνει λόγο για επαφές των Ερυθρολεύκων με Ισπανό προπονητή που πέρυσι βρισκόταν στην Championship

Σε σημερινό (28/7) ρεπορτάζ της η πορτογαλική «A BOLA» παρουσιάζει τα δεδομένα για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στο Champions League, αναφέροντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα ξημερώνει (και δεν περιλαμβάνει Πέδρο Μαρτίνς)

Αυτός, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, είναι αρκετά πιθανό να προέρχεται από την ισπανική αγορά με πρόσφατο παρελθόν στην Αγγλία. Το πρώτο όνομα που γράφτηκε είναι αυτό του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έφτασε την σεζόν που μας πέρασε μέχρι τον τελικό ανόδου στα play-off της Championship με τη Χάντερσφιλντ όπου κι ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που μας πέρασε «άγγιξε» την άνοδο στην Premier League αλλά την έχασε στις λεπτομέρειες από την ανώτερη Νότιγχαμ του Στηβ Κούπερ.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει κάτσει και σε πάγκο ομάδας της Premier League, καθώς διετέλεσε το δεξί χέρι του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς έχοντας μάλιστα και τον ρόλο του προπονητή στην Κ-23 της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Από το πορτογαλικό Μέσο γίνεται σαφές ότι ο συμπατριώτης τους μετράει ώρες στον πάγκο των Πειραιωτών, που εξακολουθούν να «σκαλίζουν» την ευρωπαϊκή αγορά προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει έπειτα από μία τετραετία στον Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς