22.4 C
Athens

Ο Άρης οριστικοποιεί τη συμφωνία με τη Χιχόν για τον Μανού Γκαρθία

Οι πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ αναφέρουν πως οι Κίτρινοι κλειδώνουν τη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον 24χρονο επιτελικό μέσο - Ποια τα ποσά στο μεγάλο deal των Κίτρινων που φέρει τη σφραγίδα του Θοδωρή Καρυπίδη

Έτοιμος να ολοκληρώσει την εξαιρετική μεταγραφή του Μανού Γκαρθία είναι ο Άρης που εδώ και μέρες έδινε μεγάλη μάχη για να καταφέρει να τον αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ Χιχόν όπως σας είχε ενημερώσει ο ΑΘΛΟΣ και την ώρα που ομάδες όπως η Έλτσε ενδιαφέρονταν έντονα για να τον κάνουν δικό τους.

Οι πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ θέλουν τους Κίτρινους να έχουν καταθέσει μια πολύ υψηλή προσφορά διά χειρός Θοδωρή Καρυπίδη που θα ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ, με τον 24χρονο επιτελικό μέσο να αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη για να σφραγίσει τη μεταγραφή και να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Άρης πρόκειται να τον «δέσει» μέχρι το 2026 στο Χαριλάου δίνοντάς του ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2019 από την Σπόρτινγκ Χιχόν που κατέθεσε το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για την υπογραφή του αλλά επί της ουσίας δεν τον αξιοποίησε ποτέ σε μόνιμη βάση.

Ωστόσο, πρόλαβε να καταγράψει στην Ισπανία 76 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 11 ασίστ, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αλαβές με την οποία αγωνίστηκε σε 26 ματς στη La Liga.

Πέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά έχει αγωνιστεί επίσης στην ολλανδική Μπρέντα (58 ματς, 3 γκολ και 11 ασίστ) αλλά και τη γαλλική Τουλούζ, όπου μέτρησε συνολικά 34 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς