17.1 C
Athens

O Άρης τα βρήκε με τη Χιχόν και φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Μανού Γκαρθία!

Ο 24χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος βρίσκεται με το... 1,5 πόδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά την κατ' αρχήν συμφωνία του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν

Με το… 1,5 πόδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μανού Γκαρθία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ισπανός άσος τα βρήκε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς, η Χιχόν έδωσε το «οκ» και ο 24χρονος επιτελικός μέσος θα αποτελέσει το 8ο μεταγραφικό «χτύπημα» των Κιτρίνων στο φετινό καλοκαίρι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Άρης ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας, ενώ φαίνεται να έχει πείσει και τον παίκτη που πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη! Άγνωστο ακόμα αν θα έρθει με κανονική μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού, με το σενάριο της αγοράς του να είναι και το πιθανότερο.

Πλέον, απομένουν μόνο ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί ένα ακόμη μεγάλο μεταγραφικό deal για τον Άρη που δείχνει αποφασισμένος για σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2019 από την Σπόρτινγκ Χιχόν που κατέθεσε το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για την υπογραφή του αλλά επί της ουσίας δεν τον αξιοποίησε ποτέ σε μόνιμη βάση.

Ωστόσο, πρόλαβε να καταγράψει στην Ισπανία 76 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 11 ασίστ, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αλαβές με την οποία αγωνίστηκε σε 26 ματς στη La Liga.

Πέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά έχει αγωνιστεί επίσης στην ολλανδική Μπρέντα (58 ματς, 3 γκολ και 11 ασίστ) αλλά και τη γαλλική Τουλούζ, όπου μέτρησε συνολικά 34 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς