19.4 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Αν ανακατευόμουν με το ρόστερ, θα είχα δώσει γη και ύδωρ στον Γουόκαπ, απορώ με τις εμμονές κάποιων

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την αποχώρηση του Παπαπέτρου, υποστήριξε πως ποτέ του δεν έχει ανακατευθεί με το ρόστερ, πετώντας το μπαλάκι στον Αργύρη Πεδουλάκη

Η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε… θύελλα αντιδράσεων στους φίλους των Πράσινων σε μια περίοδο που εμμέσως πλην σαφώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αφήσει να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς πως επαναδραστηριοποιείται και ταυτόχρονα με τη Θύρα 13 να του δείχνει πως τον έχει ανάγκη ο σύλλογος αφήνοντας έτσι τα πάντα στο παρελθόν.

Δ. Γιαννακόπουλος: Πώς μπορεί να «επιστρέφει» κάποιος που δεν έφυγε ποτέ;

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα αναφέροντας πως όχι μόνο δεν ζήτησε από κανέναν να φύγει, αλλά δεν ανακατεύεται καν με το ρόστερ… μεταθέτοντας έτσι τις όποιες ευθύνες για τις μεταγραφές στους Αργύρη Πεδουλάκη και Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πραγματικά κάποια πράγματα δεν θα τα καταλάβω ποτέ. Πέρα από τον καπόνο και τον πινγκ δεν έχω επιβάλλει αθλητή ποτέ! Όπως επίσης δεν έχω ζητήσει να φύγει ποτέ κάποιος. Ακόμα και την καψούρα μου τον Φριντέτ ρώτησα εάν μπορώ εκτός μπάτζετ να τον φέρω και εφόσον έλαβα θετική απάντηση τον έφερα. Δεν επέβαλα δηλαδή τότε που ήμουν ενεργός διοικητικά και θα επιβάλω τώρα ως απλός ιδιοκτήτης; Πραγματικά απορώ με την επιμονή και την εμμονή κάποιων. Αν ίσχυαν ότι εγώ ανακατεύομαι με το ρόστερ θα έπαιζε ακόμα ο Αλβέρτης, δεν θα είχε φύγει ποτέ ο Παππάς και θα είχα δώσει γη και ύδωρ στον Γουόκαπ που ήταν ελεύθερος. Λοιπόν πάμε να κάνουμε πεντάχρονη συζήτηση. Ο ιδιοκτήτης κρίνεται για τη συνολική και διαχρονική εικόνα. Η διοίκηση για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία της ομάδας από τους «θεσμούς». Η τεχνική διεύθυνση για την επιλογή προσώπων. Ο προπονητής για την απόδοση του συνόλου εντός γηπέδου και οι αθλητές για τις επιδόσεις τους».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς