19.8 C
Athens

Επίσημο: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε οριστικά τον Παπαπέτρου

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν ήθελε να μείνει και τη νέα σεζόν - Προς Παρτιζάν ο πρώην αρχηγός των Πράσινων

Οριστικά παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου! Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του 28χρονου αρχηγού τους που εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς χάνει τον έναν από τους δύο Έλληνες πρώτης γραμμής που είχε (ο άλλος είναι ο Παπαγιάννης) και παρότι στη EuroLeague μπορεί να καλύψει το κενό του με την προσθήκη ενός βασικού ξένου, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού στην εν λόγω θέση υπάρχει ο Λευτέρης Μαντζούκας.

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν», αναφέρει στη λιτή ανάρτησή του ο Παναθηναϊκός που… διαρρέει πως ο 28χρονος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη και του Ντέγιαν Ράντονιτς. Για την αποδέσμευση του Παπαπέτρου δεν δόθηκε κάποιο buy out στους Πράσινους με τους οποίους ο αθλητής διατηρούσε συμβόλαιο ως το 2023.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς