20.5 C
Athens

Aυτό είναι το συμβόλαιο που προσφέρει ο Άρης στον «κλεισμένο» Μανού Γκαρθία

Ο Άρης βάζει οριστικά μπρος το πρότζεκτ με τον Μανού Γκαρθία, έναν παίκτη στον οποίο επενδύει δίνοντάς του το πιο «βαρύ» συμβόλαιο του φετινού ρόστερ, με την ελπίδα να πάρει πίσω κάτι από την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του κλάση

Όπως διαβάσατε από το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) στον ΑΘΛΟ, Άρης και Σπόρτινγκ Χιχόν έχουν έρθει σε κατ’ αρχή συμφωνία για τον Μανού Γκαρθία, με τον 24χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο να προβάρει από τώρα τα κιτρινόμαυρα.

O Άρης τα βρήκε με τη Χιχόν και φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Μανού Γκαρθία!

Στο σήμερα αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται πλήρως καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της ημέρας (14/7) να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα εδώ και τέσσερις μέρες με τη διοίκηση των Κιτρίνων κι απλώς περιμένει το «οκ» της Χιχόν ώστε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί και κρατάει πίσω την επισημοποίηση της συμφωνίας είναι το τελικό ποσό που θα λάβει η Σπόρτινγκ από τον Άρη, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα «αγγίζει» τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Για την ακρίβεια κυμαίνεται ανάμεσα σε 1,5 με 2 εκατομμύρια σε ένα «χρυσό» deal με την υπογραφή του Θόδωρου Καρυπίδη που χειρίστηκε προσωπικά και με αποφασιστικές κινήσεις το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα.

Για τον Άρη, ο Μανού Γκαρθία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο επενδυτικό του στοιχείο για τα επόμενα χρόνια και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του νεαρού Ισπανού μόνο τυχαία δεν είναι. Στο πρόσωπό του οι Θεσσαλονικείς βλέπουν τον παίκτη που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο στον χώρο του άξονα, καθώς οι εμπειρίες του από La Liga και Ligue 1 τού δίνουν τον αέρα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σαφώς πιο αργό ελληνικό πρωτάθλημα.

Το έντονο λάτιν στοιχείο που θα βρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συν την παρουσία του Χερμάν Μπούργος τον έκαναν να πειστεί από την πρώτη στιγμή για το πρότζεκτ του Άρη απορρίπτοντας προτάσεις μέχρι και από την Αγγλία, ενώ και σε οικονομικό επίπεδο τα «θέλω» του έχουν καλυφθεί.

Ο Άρης πρόκειται να τον «δέσει» μέχρι το 2026 στο Χαριλάου δίνοντάς του ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ. Μάλιστα στο όλο deal με τη Χιχόν οι Κίτρινοι φρόντισαν να δελεάσουν την ισπανική ομάδα και με ορισμένα… γενναία μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων αλλά και αρκετά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, αφού όπως προαναφέραμε ο Γκαρθία αποτελεί ένα εξελίξιμο κι αρκετά ελκυστικό πρότζεκτ.

Πλέον, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις ώστε αυτός και ο Ζερβινιό να «ντυθούν» στα χρώματα της ομάδας προσφέροντας ακόμη περισσότερες λύσεις αλλά και μία ευχάριστη «σπαζοκεφαλιά» στον Μπούργος για το πώς θα τους χωρέσει όλους αυτούς στην ίδια ενδεκάδα. Στο 4-2-3-1 και στο 4-4-2 κρύβονται όλες οι απαντήσεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς