15.7 C
Athens

Ο Άρης πάει για το απόλυτο «μπαμ» με τον Γουόλκοτ!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο Άρης το παλεύει για τη μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του πασίγνωστου Άγγλου στράικερ Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάουθαμπτον στην Premier League

Φαίνεται πως ο Γκρέι δεν θα είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή του Άρη στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού! Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ ο Άρης είναι η ελληνική ομάδα που όχι απλώς έχει στα «ραντάρ» της τον Θίο Γουόλκοτ αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του τις τελευταίες ημέρες θέλοντας να ολοκληρώσει το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στη χώρα μας!

Οι Κίτρινοι ψάχνονται για την απόκτηση ενός ακόμη φορ που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Γκρέι ενόψει της νέας σεζόν κι αυτή λύση εντοπίζεται στο πρόσωπο του πασίγνωστου Θίο Γουόλκοτ ο οποίος έχει μεγάλες παραστάσεις από τα γήπεδα της Αγγλίας και δη της Premier League, όντας ενεργό μέλος του ρόστερ της Άρσεναλ για περίπου 11 χρόνια.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη λόγω του αρκετά υψηλού του κασέ, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης που διατηρεί άριστες σχέσεις με το μανατζερικό γραφείο «Wasserman» στο οποίο ανήκει και ο Μόουζες Οντουμπάγιο (αναμένεται να ανακοινωθεί για τη θέση του δεξιού μπακ) το παλεύει για να τον εντάξει στο δυναμικό των Θεσσαλονικέων με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Άρης έχει αρκετά ψηλά στη λίστα και φυσικά στα «θέλω» του το φημισμένο όνομα του Θίο Γουόλκοτ ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε συνολικά 12 συμμετοχές με τη Σάουθαμπτον.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Έβερτον (85 ματς, 11 γκολ, 9 ασίστ) και φυσικά Άρσεναλ με 397 συμμετοχές και εντυπωσιακό απολογισμό 108 γκολ και 78 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς