21.5 C
Athens

O Άρης «κλείνει» τον Οντουμπάγιο για τη θέση του δεξιού μπακ

Κοντά σε μία ακόμη ηχηρή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Άρης που έχει έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Άγγλο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΚΠΡ και πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέ Γκρέι

Κοντά σε μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον Άγγλο δεξιό μπακ, Μόζες Οντουμπάγιο, που πέρυσι είχε «γεμάτη» σεζόν στην Championship με την ΚΠΡ και η μεταγραφή του αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες, με τον παίκτη να αναμένεται μέχρι αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο 28χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΚΠΡ με την οποία κατέγραψε πέρυσι 28 συμμετοχές έχοντας και 3 ασίστ στην Championship όντας συμπαίκτης με τον Αντρέ Γκρέι.

Ο Οντουμπάγιο προέρχεται από γεμάτες σεζόν στη Β’ Αγγλίας με ομάδες όπως η ΚΠΡ, η Λέιτον Όριεντ, η Μπρέντφορντ και η Χαλ, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 185 ματς στην Championship με απολογισμό 3 γκολ και 11 ασίστ κυρίως από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Άρης έχει έρθει σε οριστική συμφωνία μαζί του μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ΚΠΡ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την επίτευξη ενός ακόμη φετινού deal για τους Κίτρινους με την αύρα του… Νησιού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς