23.5 C
Athens

Άρης: Ο Ντιόπ υπογράφει τριετές συμβόλαιο, ο Σάσα αναχωρεί για Κύπρο

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Ντιόπ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ - Θέμα χρόνου η αποδέσμευση του Λούκας Σάσα, δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμη χαφ από τους Κίτρινους

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα (17/6) ο Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων και επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ που πρώτα έγραψε για τριετής συμφωνία της πλευράς του παίκτη με τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων σε ένα deal που δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα.

Ο Ντιόπ βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη Τρίτη και σήμερα θα έχει την τελική του συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να δρομολογηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο 24χρονος μέσος να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα τον κρατήσει για τα επόμενα 3 χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε οικονομικό επίπεδο και πλέον απομένουν μόνο οι εργομετρικές εξετάσεις του Ντιόπ, που με δεδομένη την αγωνιστική του απραγία από την τελευταία σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Λιόν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όλους για να προσαρμοστεί στην προετοιμασία και να αποκτήσει ξανά αγωνιστικό ρυθμό.

Οι απολαβές του 24χρονου άσου θα «αγγίζουν» τις 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Σάσα αλλά και το ενδεχόμενο μη ανανέωσης του συμβολαίου του Χαβιέ Ματίγια δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει και δεύτερη μεταγραφή στα χαφ με τον Πέρε Πονς της Αλαβές να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα.

Την ίδια στιγμή, το κεφάλαιο Λούκας Σάσα κλείνει οριστικά για τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε την αποδέσμευσή του από τους Κίτρινους όταν είδε (ή έστω αισθάνθηκε) ότι δεν θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπούργος, με τη διοίκηση της ομάδας να την κάνει αποδεκτή και ο παίκτης να ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, που τον «πολιορκούσε» από τον περασμένο Γενάρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς