24.6 C
Athens

Άρης: Τα δεδομένα για τον «ελεύθερο» Σέικ Ντιόπ

Ο Άρης ψάχνεται εδώ και περίπου ένα μήνα για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν και θα ενισχύσουν την προσπάθεια για επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο έπειτα από 11 χρόνια και σε αυτά τα πλαίσια εξετάζει ενδελεχώς και με έναν «βραχνά» λιγότερο (μετά την παράταση από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι) όλες τις ανοιχτές υποθέσεις.

Μία από αυτές τις (μεταγραφικές) υποθέσεις αφορά τον Παπέ Σέικ Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος απασχόλησε τους Κίτρινους και τον περασμένο Γενάρη με την περίπτωσή του ωστόσο να μην προχωρά αφού ο ίδιος επιθυμούσε να διαπραγματευτεί για το μέλλον του ως ελεύθερος από τη Λιόν, κάτι που μπορεί να κάνει από τον Ιούλιο και μετά όταν ολοκληρώνεται και τυπικά η συνεργασία του με τους «Λιονέ».

Ο Άρης ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος βέβαια δεν έχει κατασταλάξει ακόμη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να τον βρει εκτός Γαλλίας για πρώτη φορά μετά το 2019 και την παρουσία του στην Θέλτα.

Ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη που μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» για να τον πείσουν να υπογράψει στον Άρη, τη στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 4 ακόμη ομάδες οι οποίες τον διεκδικούν επί ίσοις όροις από Ισπανία και Γαλλία. Πάντως, δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη με την προοπτική συνεργασίας για τρία χρόνια με την ομάδα του Μπούργος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς