20.9 C
Athens

Το «ναι» του Εστέβες στον Ολυμπιακό και οι… επίμονες ματιές της Μόντσα στον Σισέ

Ο Τομάς Εστέβες βρίσκεται με το... ένα πόδι στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον 20χρονο δεξιό μπακ να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά τους προφορικούς όρους της συμφωνίας, ενώ παράλληλα «ζωηρό» παραμένει το ενδιαφέρον της Μόντσα για τον Παπέ Σισέ

Ο Τομάς Εστέβες βρίσκεται με το… ένα πόδι στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία, με τον 20χρονο δεξιό μπακ να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά τους προφορικούς όρους της συμφωνίας και να περιμένει τις τελικές συζητήσεις των δύο ομάδων ώστε να πάρει επίσημη μορφή ο δανεισμός του.

Και λέμε για δανεισμό αφού ο Πορτογάλος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με τους «Δράκους» και η Πόρτο θέλει να επενδύσει πάνω του στέλνοντάς του για δεύτερη φορά (μετά τη Ρέντινγκ) ως δανεικό σε ομάδα εκτός Πορτογαλίας.

«Οι δυνατότητες, ο τραυματισμός και ο… πατέρας»: Αυτά λένε οι Πορτογάλοι για τον Τομάς Εστέβες

Ο Εστέβες τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη β’ ομάδα της Πόρτο καταγράφοντας 17 συμμετοχές ενώ το 2020, στο διάστημα δανεισμού του στη Ρέντινγκ μέτρησε 30 ματς και 1 γκολ.

Πλέον, φαίνεται να απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο, με τις δύο ομάδες να διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις από την περίοδο του δανεισμού του Ρούμπεν Σεμέδο τον περασμένο Γενάρη.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «ΖΩΗΡΟ» ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΤΣΑ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το κομμάτι των πωλήσεων η ιταλική Μόντσα που αποτελεί και το νέο σταθμό στην καριέρα του Μοντέστο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Παπέ Σισέ, όπως μεταδίδουν τα Μέσα στην Ιταλία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την Τετάρτη ο Μοντέστο αναμενόταν να πάρει «πακέτο» μαζί του στη Μόντσα τους Μαντί Καμαρά και Σισέ, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τους πρωταθλητές Ελλάδας να τον κοστολογούν κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ και να μην μπαίνουν σε διαδικασία συζητήσεων για ένα κατώτερο ποσό από αυτό.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς