20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: «Πακέτο» Μαντί Καμαρά και Σισέ στη Μόντσα μαζί με τον Μοντέστο βλέπουν οι Ιταλοί

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι δύο Αφρικανοί που αποτέλεσαν εισήγηση του Μοντέστο στον Ολυμπιακό, ενδέχεται να ακολουθήσουν τη διαδρομή του Κορσικανού στη Μόντσα κατόπιν δικής του επιθυμίας

Ο Φρανσουά Μοντέστο γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και από την 1η Ιουλίου θα αποτελέσει και τυπικά τον νέο αθλητικό διευθυντή της νεοφώτιστης στη Serie A, Μόντσα, κατόπιν προσωπικής επιλογής του Αντριάνο Γκαλιάνι ο οποίος επιβεβαίωσε και την πρόσληψη του Κορσικανού.

Η Μόντσα δεν έχει σκοπό να είναι… κομπάρσος ως νεοφώτιστη στη Serie A, αλλά το πρότζεκτ τη θέλει να στοχεύει σε μια θέση στη δεκάδα και σε βάθος τετραετίας να κυνηγήσει ακόμα και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το Sky Sports αναφέρει πως ο Μοντέστο ίσως δεν είναι ο μοναδικός που θα κάνει το δρομολόγιο Ολυμπιακός – Μόντσα. Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας του ιταλικού βορρά σχεδιάζει την έλευση δύο ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν προσωπικές του εισηγήσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Αναφέρεται στους Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ. Ο πρώτος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ο δεύτερος τον Ιανουάριο του 2017 και σταδιακά εξελίχθηκαν σε βασικά στελέχη του συλλόγου. Ο τελευταίος μάλιστα παραχωρήθηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν και αυτή η εξέλιξη συνέβαλε στην αγωνιστική του άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές κοστολογούνται ακριβά από τον Ολυμπιακό και δεδομένα εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου τότε η Μόντσα θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς