18.2 C
Athens

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι τσακώθηκαν ακόμα και με την πόρτα των αποδυτηρίων! (pic)

Αφού αρπάχτηκαν με όποιον βρήκαν μπροστά τους, στο τέλος οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσακώθηκαν και με την πόρτα των αποδυτηρίων του ΕΑΚ Λάρισας

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέο ιστορικό κάζο από την Λάρισα στα ημιτελικά της Basket League και πλέον η πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος, στους οποίους εξασφάλισε την παρουσία του διά περιπάτου ο Ολυμπιακός, θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη (8/6, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Στον απόηχο ενός ακόμη «χαστουκιού» εντός παρκέ άπαντες στις τάξεις των Πρασίνων δεν μπορούσαν να ελέγξουν τα νεύρα τους με άλλος να παθαίνουν -κυριολεκτικά- αμόκ όπως ο Βόβορας, άλλοι να «τραμπουκίζουν» τους διοικούντες της θεσσαλικής ομάδας στα αποδυτήρια κι άλλους να βρίζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς αντίπαλους οπαδούς στο Twitter (Νέντοβιτς).

Ο «φάρος» έφυγε, τα νεύρα ήρθαν: Άγριο «πέσιμο» του Πεδουλάκη στον Ριζούλη ενώπιον μαρτύρων!

Αθροίζοντας όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες σε αυτά που εκτυλίσσονται στα ματς με τη Λάρισα, είναι πολύ λογικό οι άνθρωποι των Πρασίνων να έχουν νεύρα. Τα οποία μόνο ανεξήγητα δεν είναι, αν σκεφτούμε τι είχαν τόσα χρόνια και τι έχασαν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η εικόνα του Γιώργου Βόβορα με τα γουρλωμένα μάτια να σπρώχνει και να σπρώχνεται σε έξαλλη κατάσταση, είναι μάλλον πρωτοφανής σε αυτό το επίπεδο. Μιλάμε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να χωνέψει μια απολύτως δίκαιη ήττα από μια πρωτάρα στα ημιτελικά όπως η Λάρισα, αλλά τσακώθηκε και με τη μισή αποστολή των γηπεδούχων, όπως συνέβη και με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Μάλιστα ένα ακόμη στιγμιότυπο που καταδεικνύει τα ανεξέλεγκτα νεύρα και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η εικόνα των αποδυτηρίων μετά τη λήξη του χθεσινού επεισοδιακού αγώνα.

Συγκεκριμένα, αφού αρπάχτηκαν με όποιον βρήκαν μπροστά τους, στο τέλος οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσακώθηκαν και με την πόρτα των αποδυτηρίων του ΕΑΚ Λάρισας, όπως έκανε γνωστό μέσω instagram o γνωστός Λαρισαίος δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.

Δείτε την ανάρτηση με την σπασμένη πόρτα που προκλήθηκε από την «άγρια» και ακραία συμπεριφορά των μελών τόσο του ρόστερ όσο και της διοίκησης του «τριφυλλιού»:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς