18.7 C
Athens

Ο Νέντοβιτς απάντησε «ανταλλάζω μηνύματα με τη μάνα σου» και στη συνέχεια έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter! (pic)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς απάντησε με εμετικό τρόπο σε οπαδό που τον ρώτησε γιατί δεν έγραψε κάτι μετά τον διασυρμό στη Λάρισα και στη συνέχεια έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μοιάζει με καράβι που πήρε πολύ απότομα κλίση και βουλιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όλη αυτή η επώδυνη εξέλιξη έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να ξεφεύγουν, εμφανίζοντας συμπεριφορές που μικραίνουν τους ίδιους αλλά και τον σύλλογο που εκπροσωπούν.

Είδαμε τον Γιώργο Βόβορα με γουρλωμένα μάτια να τσακώνεται και να σπρώχνεται με όποιον έβρισκε μπροστά του, ευρισκόμενος κυριολεκτικά σε κατάσταση αμόκ. Και ο Νέντοβιτς όμως αρπάχτηκε με τον 20χρονο Καράμπελα, τον οποίο επίσης προσπάθησε να τραμπουκίσει ο Βόβορας.

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Αμόκ Βόβορα στο φινάλε και σύρραξη! (vid)

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα με τις… ανέσεις που απολάμβανε επί σειρά ετών ο Παναθηναϊκός, να προσαρμοστεί στην ιδέα πως το 100-0 υπέρ της πήγε περίπατο. Από εκεί όμως μέχρι να μπλέκουν και… μανάδες στην υπόθεση και μάλιστα όχι εν βρασμώ, η απόσταση είναι τεράστια.

Ένας χρήστης του twitter (οι πληροφορίες λένε πως είναι οπαδός της Λάρισας), απάντησε σε ένα tweet που είχε ανεβάσει ο Νέντοβιτς στις 31 Μαΐου, με το οποίο ουσιαστικά αναλάμβανε την ευθύνη για τον πρώτο διασυρμό στη θεσσαλική πρωτεύουσα:

Ο «φάρος» έφυγε, τα νεύρα ήρθαν: Άγριο «πέσιμο» του Πεδουλάκη στον Ριζούλη ενώπιον μαρτύρων!

«Έλα φίλε, έχουν περάσει 3+ ώρες από τη λήξη του αγώνα και ακόμα δεν έχεις τουιτάρει τίποτα, τι συνέβη; Α, ξέχασα, μπορεί να είσαι απασχολημένος με το να τσακώνεσαι με έναν 20χρονο αντίπαλο έχοντας παίξει τόσο σκατά». Στο παραπάνω tweet, ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού θεώρησε σωστό να απαντήσει με εμετικό τρόπο, γράφοντας «ανταλλάζω μηνύματα με τη μάνα σου».

Το url της συγκεκριμένης εμετικής απάντησης είναι αυτό που παραθέτουμε, ωστόσο όπως θα διαπιστώσετε δεν λειτουργεί αφού λίγες ώρες αργότερα ο Σέρβος έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter (κάτι που έχει επαναληφθεί, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες). Τα σκρίνσοτ που τραβήχτηκαν ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν να σβηστούν…

https://twitter.com/nedovic1624/status/1533561706139590657

Νέντοβιτς twitter

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς