23.5 C
Athens

Ο «φάρος» έφυγε, τα νεύρα ήρθαν: Άγριο «πέσιμο» του Πεδουλάκη στον Ριζούλη ενώπιον μαρτύρων!

Ο Insider του ΑΘΛΟΥ γράφει για τα απίστευτα νεύρα των ανθρώπων του ΠΑΟ μετά τον νέο διασυρμό στη Λάρισα και αποκαλύπτει την πληροφορία για το άγριο «πέσιμο» του Αργύρη Πεδουλάκη στον πρόεδρο των γηπεδούχων, Θόδωρο Ριζούλη

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία και ο νταμπλούχος της περυσινής σεζόν» είπε σε μια αποστροφή του λόγου ο σχολιαστής του κρατικού καναλιού που μετέδιδε το χθεσινό ματς των Πρασίνων στη Λάρισα. Πράγματι, ο ΠΑΟ έκανε νταμπλ πέρυσι και στα χρόνια που έρχονται θα φανεί αν είχε ιστορική αξία εκτός από συμβολική, ως το τελευταίο της εποχής του «φάρου».

Από τη μια ο οδοστρωτήρας Ολυμπιακός των ρεκόρ (με τρεις κατοστάρες κόντρα στον Προμηθέα και τη μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων στην ιστορία των ημιτελικών) και από την άλλη ο Παναθηναϊκός που τρέμει μην τυχόν πάει κάτι στραβά στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς κόντρα στους Λαρισινούς.

Ο Νέντοβιτς απάντησε «ανταλλάζω μηνύματα με τη μάνα σου» και στη συνέχεια έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter! (pic)

Αθροίζοντας όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες σε αυτά που εκτυλίσσονται στα ματς με τη Λάρισα, είναι πολύ λογικό οι άνθρωποι των Πρασίνων να έχουν νεύρα. Τα οποία μόνο ανεξήγητα δεν είναι, αν σκεφτούμε τι είχαν τόσα χρόνια και τι έχασαν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η εικόνα του Γιώργου Βόβορα με τα γουρλωμένα μάτια να σπρώχνει και να σπρώχνεται σε έξαλλη κατάσταση, είναι μάλλον πρωτοφανής σε αυτό το επίπεδο. Μιλάμε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να χωνέψει μια απολύτως δίκαιη ήττα από μια πρωτάρα στα ημιτελικά όπως η Λάρισα, αλλά τσακώθηκε και με τη μισή αποστολή των γηπεδούχων.

Τα χειρότερα ωστόσο εκτυλίχθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε άγριο «πέσιμο» στον Θόδωρο Ριζούλη, ενώπιον μάλιστα αρκετών μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό. Προτιμούμε την έκφραση «πέσιμο» από το «τραμπούκισμα» που μας μεταφέρθηκε, διότι αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων έπεσε τόσο χαμηλά.

Το τι πιστεύουμε εμείς όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα φερόταν μέχρι αργά χθες βράδυ αποφασισμένος να κάνει επίσημη καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του Πεδουλάκη, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα αν στο μεταξύ δεν αλλάξει γνώμη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τώρα, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Διότι, ΟΚ, ένας αποκλεισμός από τη Λάρισα θα ήταν μεν ιστορικό κάζο, ωστόσο δεν είναι λίγοι που φοβούνται ότι τους περιμένουν ακόμα πιο… ιστορικές στιγμές στους τελικούς με τον Ολυμπιακό!

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ουρμπόνας για Κίναν Έβανς: «Τεράστια έκπληξη αν δεν είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Ο έγκυρος Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast του στο BasketNews υποστήριξε πως θα του προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν του χρόνου ο Κίναν Έβανς δεν φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αναλύοντας παράλληλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού Αμερικανού γκαρντ

Ολυμπιακός: Η υπόθεση Κάρμο, ο Κονσεϊσάο και τα μεγάλα deals του Πίντο Ντα Κόστα στην Πόρτο

Ο πρόεδρος της Πόρτο έριξε «βόμβα» για το μέλλον του Κάρμο στον Ολυμπιακό και ο ΑΘΛΟΣ αναλύει τα δεδομένα μίας περίπλοκης υπόθεσης που μπορεί να μετατρέψει τον υψηλόσωμο στόπερ από την Ανγκόλα στην πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Το βλέμμα της ανατροπής από τον αρχηγό, η «έκρηξη» του πάγκου και ο… φίλαθλος Μιλουτίνοφ (vid)

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στην Stark Arena μέσα από τον φακό της ερυθρόλευκης ΚΑΕ: Το γούρικο τελετουργικό πριν το ματς, το βλέμμα της νίκης από τον Κώστα Παπανικολάου και ο... guest Νίκολα Μιλουτίνοφ