18.8 C
Athens

Αλήθειες και ψέματα για Μαντσίνι και Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός έχει όλο το πακέτο, ταιριάζει απόλυτα με την αγωνιστική νοοτροπία του Άρη και δεδομένα κεντρίζει πάνω του όλα τα βλέμματα. Με την υποσημείωση ότι το «ενδιαφέρον» απέχει πολύ από την «προσέγγιση», όπως και το ψέμα από την πραγματικότητα

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί, αν όχι τον MVP του Άρη τη φετινή σεζόν, σίγουρα έναν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Μπούργος. Δεν είναι τόσο τα 5 γκολ και οι 6 ασίστ που έχει πετύχει, όσο η αγωνιστική του επίδραση στο παιχνίδι των Κιτρίνων. Ο Αργεντινός έχει όλο το πακέτο, ταιριάζει απόλυτα με τη νοοτροπία -αγωνιστική και μη- των Κιτρίνων και δεδομένα κεντρίζει πάνω του όλα τα βλέμματα. Με την υποσημείωση ότι το «ενδιαφέρον» απέχει πολύ από την «προσέγγιση», όπως και το ψέμα από την πραγματικότητα.

Ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 μετά την απόφασή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά από μία ακόμη γεμάτη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και την ελληνική Super League ο Μαντσίνι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κυρίως από την Β’ Ισπανίας αλλά και την Αργεντινή, με τον Άρη πάντως να ξεκαθαρίζει πως δεν θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ενδιαφερόμενους εάν δεν υπερβούν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ του υπάρχοντος συμβολαίου του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «athlosnews» ο Μαντσίνι, λίγα λεπτά μετά την επική ανατροπή επί της ΑΕΚ που χάρισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο στους Κιτρίνους, ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον Άρη και σε περίπτωση που θέλει να το «σπάσει» θα μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση της ομάδας και μετά με όσους τον περιμένουν στη γωνία για την επόμενη δοκιμασία της καριέρας του.

Μαντσίνι στο FWS: Αυτά συμβαίνουν μόνο στον Άρη, έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια

Κάτι τέτοιο δεν έχει δρομολογηθεί, για την ακρίβεια ούτε καν βρίσκεται στον ορίζοντα για την ώρα, με τον παίκτη να δηλώνει χαρούμενος στον Άρη και να σκέφτεται ήδη την προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Για το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω, θα δούμε…», έλεγε στον ΑΘΛΟ ο Αργεντινός πριν από δύο εβδομάδες, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού του τις προτάσεις που τού έχει παρουσιάσει ο μάνατζέρ του κυρίως από το εξωτερικό.

Η Νιούελς Όλντ Μπόις θέλει τον Μαντσίνι, σύμφωνα με την Ole

Και δίνουμε έμφαση σε αυτό, καθώς προς το παρόν δεν προκύπτει και ούτε επιβεβαιώνεται από πουθενά το «ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», που αναπαράγεται σε ορισμένα Μέσα τις τελευταίες ημέρες. Ούτως ή άλλως από τον Άρη πάντα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους στις μεταγραφικές περιόδους και συζητούν πρώτα με την πλευρά του παίκτη πριν βγάλουν κάτι προς τα έξω, στις περιπτώσεις που αυτό επιβάλλεται.

Εν ολίγοις ο Μαντσίνι ποτέ δεν ήρθε σε επικοινωνία ή έστω σε επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα και προφανώς γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ο ατζέντης του το αν -και κατά πόσο- υπάρχει «ελληνικό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενόψει καλοκαιριού.

Ο Αργεντινός δείχνει πρόθυμος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Κίτρινους όντας πλήρως ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και όπως έχει πει και στο παρελθόν δύσκολα θα συνέχιζε στην Ελλάδα με κάποια άλλη ομάδα πέραν του Άρη, με τον οποίο δέθηκε από την πρώτη στιγμή.

 

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς