14.3 C
Athens

Μαντσίνι στο FWS: Αυτά συμβαίνουν μόνο στον Άρη, έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια

Ο εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Άρη και πόλος έλξης για πολλές ομάδες, Ντάνιελ Μαντσίνι μιλά στο FWS για την επική χθεσινή ανατροπή επί της ΑΕΚ και το μέλλον του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης πέτυχε την πιο σπουδαία ανατροπή της σύγχρονης ιστορίας του σε μία μαγική και αξέχαστη βραδιά κόντρα στην ΑΕΚ, που πέραν της νίκης (3-2) και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου τού χάρισε μία ταυτότητα κι ένα μέταλλο που είχε ξεχάσει ότι διαθέτει.

https://athlosnews.gr/aris-aek-3-2-evropaios-theos-tou-polemou-kai-tis-anatropis/

Οι Κίτρινοι με επικό τρόπο υπέταξαν την Ένωση στο καλύτερο ματς της σεζόν στη Super League και εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την τέταρτη συνεχή τους παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ελπίδα ότι θα μπουν και σε όμιλο του Conference League. Τελευταία του παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο εντοπίζεται πίσω στη σεζόν 2010-11 σε αυτόν του Europa League με το αξέχαστο ταξίδι στο Μάντσεστερ και τη Μαδρίτη.

Οι Θεσσαλονικείς προβάρουν ξανά το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και με τη… λάβα του Βικελίδης θέλουν να ζήσουν τις ευρωπαϊκές βραδιές του παρελθόντος με φόντο την επόμενη ημέρα με τον Μπούργος στο τιμόνι.

Οι πρωταγωνιστές χθες, πολλοί. Άλλοι για το πάθος τους, άλλοι για τα γκολ κι άλλοι για την υποστήριξη από τον πάγκο. Πάλμα, Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία πέτυχαν τα γκολ που ποτέ δεν θα ξεχάσουν μετατρέποντας το Χαριλάου σε ηφαίστειο που ξεσπά!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί πρωταγωνιστή των Θεσσαλονικέων από την αρχή της σεζόν έχοντας πετύχει 6 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ. Ο Αργεντινός άσος διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν με τους Κίτρινους, σκόραρε χθες για το 2-2 και δηλώνει στο FWS ότι αυτό που ζει στο Βικελίδης δεν μπορεί να το νιώσει πουθενά αλλού.

«Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα, τα όσα έγιναν χθες συμβαίνουν μόνο στον Άρη. Τρομερή νίκη που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια και την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα μου προσφέρει τεράστια χαρά. Απίστευτα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ποτέ με αυτή την ομάδα».

Όσο για το μέλλον του στο Χαριλάου και τη Super League, με τις μεταγραφικές σειρήνες να είναι πολλές από τον προηγούμενο Χειμώνα, ο ίδιος υπογραμμίζει πως έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το 2024 αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο αύριο.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Για το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω, θα δούμε…», τόνισε στον δημοσιογράφο του FWS, Γιώργο Τσαρουχά μετά τη λήξη του χθεσινού επικού αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ.

Εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν διαβατήριο για την Ευρώπη και οι Ενωσίτες για την… Αγιά Σοφιά μακριά από την Ευρώπη.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς