22.4 C
Athens

Η Σπόρτινγκ καταγγέλλει πως οι άνθρωποι της Πόρτο έκλεψαν τον πρόεδρό της! (vid)

Η Πόρτο έμεινε ζωντανή απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Ντραγκάο και επέστρεψε από το 0-2 για να σώσει τον βαθμό (2-2) και να διατηρήσει το +6 από τα Λιοντάρια που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 49′ λόγω της αποβολής του Κοάτες.

Το ντέρμπι αμαυρώθηκε από τα τραγικά επεισόδια στο φινάλε, με σεκιούριτι, φωτογράφους, ακόμα και ball boys (!) να επιτίθενται σε παίκτες της Σπόρτινγκ και με τον διαιτητή να μοιράζει από έξι κόκκινες κάρτες.

Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε το Σάββατο (12/2) πως ο πρόεδρος της, Φρεντερίκο Βαράντας έγινε αποδέκτης λεκτικής επίθεσης και παραλίγο να δεχθεί και χτυπήματα από τον αντιπρόεδρο της Πόρτο, Βίτορ Μπαΐα, τον προπονητή, Σέρτζιο Κονσεϊσάο αλλά και τον υπεύθυνο Τύπου των Δράκων, Ρούι Σερκέιρα.

Μάλιστα, για τον τελευταίο τα Λιοντάρια καταγγέλλουν πως έκλεψε το πορτοφόλι (με όλες τις κάρτες του μέσα) και το πορτοφόλι του προέδρου του συλλόγου και μάλιστα παρά το ότι ήταν μπροστά η Αστυνομία όχι μόνο δεν παρενέβη, αλλά ακόμα δεν έχει βρει όλα όσα κλάπηκαν.

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα προχωρήσει σε μήνυση και θα κάνει τα πάντα για να τους αποβάλλει διά παντός από τα γήπεδα, ενώ παράλληλα θα ζητήσει την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας για τα σοβαρότατα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς