24.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Υπόκλιση σε Φορτούνη από UEFA και… Ρομπέρτο (pics)

Πρώτο θέμα είναι η νίκη του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της UEFA με φωτογραφία του Φορτούνη, τον οποίο αποθεώνει και ο πρώην συμπαίκτης του, Ρομπέρτο

Έκαναν αυτό που ήθελαν χθες το βράδυ στον Ολυμπιακό με τη νίκη 3-1 επί της Μπέρνλι με ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αξία η υπόκλιση στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, αλλά και του πρώην συμπαίκτη του, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν ξεχνάει τις παλιές του… αγάπες και χθες παρακολουθούσε από την πατρίδα του μέσω τηλεόρασης τον Ολυμπιακό να κερδίζει τους Άγγλους στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εκτέλεση φάουλ του Κώστα.

«Τι γκολ αδερφέ», ανέβασε στο Instagram Story o Ρομπέρτο δείχνοντας τον θαυμασμό του για την αριστουργηματική εκτέλεση στο 1-0 από τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω και όλα τα ευρωπαϊκά βλέμματα, καθώς δεσπόζει ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA για το Europa League. Η φωτογραφία του Φορτούνη είναι βασική, ενώ επισημαίνεται η σημαντικότητα της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει την δουλειά και καλείται να κάνει και το δεύτερο βήμα πρόκρισης στην Αγγλία την επόμενη Πέμπτη απέναντι στην Μπέρνλι, αφού πρώτα, όμως «καθαρίσει» τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς