19.9 C
Athens

Άρης: Μετά τις εθνικές οι εξελίξεις με Σούντγκρεν, στο κάδρο των ανανεώσεων και ο Τζέγκο

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια κλήθηκε ξανά στην εθνική Σουηδίας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΠΑΕ Άρης για την επέκταση του συμβολαίου του (λογικά μέχρι το 2024), είδηση για την οποία σας είχε ενημερώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα το FWS. 

Ο Άρης δεδομένα θα κινηθεί για την ανανέωση μερικών συμβολαίων που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, αναμένεται να ακολουθήσουν οι Σούντγκρεν, Γκάμα και Τζέγκο.

Για τον τελευταίο τα πράγματα, αναφορικά με το αν θα παραμείνει στο «Βικελίδης» και μετά τον Ιούνιο του 2022, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, ωστόσο οι Κίτρινοι είχαν συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη για οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2023, κάτι που εν πολλοίς ανοίγει το δρόμο της παραμονής του Αυστραλού για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Όσον αφορά τον Σουηδό, οι διαπραγματεύσεις βαίνουν καλώς, ο παίκτης δηλώνει χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και εφόσον συμφωνηθεί και το οικονομικό κομμάτι, τότε θα ανακοινωθεί άμεσα -μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων- η επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη έως και το καλοκαίρι του 2024.

Στην περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα, οι τελικές συζητήσεις μάλλον αργούν ακόμη, καθότι ο 33χρονος άσος θέλει να σκεφτεί αναλυτικά τις επιλογές του για το μέλλον και πολύ δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις πριν τη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα.

Το επόμενο καλοκαίρι λήγουν τα εξής 14 συμβόλαια:

Κουέστα, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουάρτε, Τζέγκο (έχει οψιόν για ακόμη ένα χρόνο), Τσαγκαλίδης (δόθηκε δανεικός), Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μάνος, Μήτρογλου και Λόπεθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς