22.5 C
Athens

Άρης: Γκάμα και Σούντγκρεν παίρνουν σειρά στο κομμάτι των ανανεώσεων

Ο Άρης χτίζει από τώρα το… μέλλον του! Μετά την ανανέωση του Ντάνιελ Μαντσίνι, η διοίκηση των Κιτρίνων έδειξε την ξεκάθαρη πρόθεσή της να διατηρήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ, που σε συνδυασμό με τις προσθήκες «4ετίας» των Ιτούρμπε, Εντιαγέ και Καμαρά θα επιδιώξει να βάλει από τώρα τα θεμέλια με φόντο το κοντινό μέλλον.

Μάλιστα ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2024, είχε συζητήσει το ενδεχόμενο της ανανέωσης του εδώ και καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας, που δεδομένα έχουν στη συγκεκριμένη λίστα τους κι άλλους ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Άρης επικεντρώνεται σε πρώτη φάση στις περιπτώσεις των Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι οποίοι δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής τους στο Βικελίδης για τα επόμενα 3 χρόνια, ακριβώς όπως έγινε και με τον Μαντσίνι.

Ο Πορτογάλος μέσος, που διανύει την τέταρτη χρονιά του με τους Κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης, θέλει να παραμείνει και εφόσον συμφωνηθούν τα πάντα στο οικονομικό κομμάτι θα πάρει σειρά μετά τον Μαντσίνι.

Όσον αφορά στον Σουηδό μπακ, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, ωστόσο εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στον Άρη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το επόμενο καλοκαίρι λήγουν τα εξής 14 συμβόλαια:

Κουέστα, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουάρτε, Τζέγκο (έχει οψιόν για ακόμη ένα χρόνο), Τσαγκαλίδης, Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μάνος, Μήτρογλου και Λόπεθ. Είναι βέβαιο ότι ο Άρης δεν θα ψαχτεί για την ανανέωση όλων, αλλά ήδη έχει ξεχωρίσει τους παίκτες με τους οποίους θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς