17.8 C
Athens

Europa League: Υπερηχητική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τρομερή Βασιλεία (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία φοβερή εμφάνιση και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, νικώντας της Λίντσερ με 0-5, η Βασίλεια έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από τη Γερμανία, επικρατώντας της Άιντραχτ με 0-3, ενώ η Μασακσεχίρ πήρε βραχεία κεφαλή επί της Κοπεγχάγης με 1-0.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβεβαιώνει την τρομερή της κατάσταση, καθώς από το πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι θέλει να τελειώσει όχι μόνο με την υπόθεση «νίκη», αλλά ακόμα και με την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Ιγκάλο, ο Τζέιμς έκανε το 2-0, στο 58 και η Γιουνάιτεντ έδειχνε έτοιμη να κλειδώσει τη νίκη. Στα τελευταία 11 λεπτά, η αγγλική ομάδα σημείωσε τρία γκολ με τον Μάτα στο 82, τον Γκρίνγουντ στο 92 και τον Αντρέας Περέιρα στο 93.

Η Βασιλεία είχε επίσης ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς επικράτησε με 0-3, με τον Καμπό να ανοίγει το σκορ στο 27ο λεπτό, τον Μπουά στο 73ο λεπτό να κάνει το 0-2 και τον Φρέι να τελειώνει τον αγώνα στο 85.

Τέλος, η Μπασακσεχίρ πήρε βραχεία κεφαλή στη μάχη της με την Κοπεγχάγη, επικρατώντας των Δανών με 1-0, με γκολ του Βίσκα στο 88ο λεπτό με πέναλτι.

Δείτε τα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς