18.6 C
Athens

Λουτσέσκου: Στόχος η είσοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και το νταμπλ τη νέα σεζόν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τις σημαντικές στιγμές της φετινής σεζόν και το όνειρο της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο «telekomsport.ro» και άνοιξε τα χαρτιά του για τη νέα σεζόν, έθεσε τους στόχους του και αναφέρθηκε στο φετινό επίτευγμα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις σημαντικές στιγμές της φετινής σεζόν: «Ήταν μια φανταστική χρονιά με πολύ έντονα συναισθήματα/ Πέρασα ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό Σάββατο στις 11 Μαΐου, όταν και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Πετύχαμε μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο τη φετινή σεζόν. Επίσης κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι»

Για το Champions League: «Φυσικά και σκεφτόμαστε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είναι ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League και τη νέα σεζόν θέλουμε να κατακτήσουμε πάλι τα πάντα στην Ελλάδα».

Τέλος, για τη νέα σεζόν και τις μεταγραφές πρόσθεσε: «Ανυπομονώ και έχω μεγάλο κίνητρο για τη νέα σεζόν. Θέλω να ξεκινήσουμε τη χρονιά και να συνεχίσουμε τις νίκες. Δεν είμαι στη λίστα κανενός. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ! Το λέω εδώ και καιρό και σας το ξαναλέω πως ο ΠΑΟΚ είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν χρειάζεται να παρεμβαίνω εγώ για τις μεταγραφές των παικτών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς