15.9 C
Athens

Μία γροθιά: Στο πλευρό του Σπινατσόλα οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας (vid)

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο χθεσινό ματς της Ιταλίας με το Βέλγιο για τα προημιτελικά του Euro και παρά την σπουδαία πρόκριση αποχώρησε με δάκρυα από την αρένα του Μονάχου.

Τελικώς, οι φόβοι του ακραίου μπακ της Σκουάντρα Ατζούρα και της Ρόμα επιβεβαιώθηκαν με τον παίκτη να έχει διαλύσει τον τένοντα του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8 μήνες.

Ρήξη αχίλλειου τένοντα έβγαλαν τα πρώτα αποτελέσματα των γιατρών για τον Σπινατσόλα που για όσο αγωνίστηκε απέναντι στους Βέλγους ήταν και πάλι εξαιρετικός. Ένα μπακ που έλαμψε στο Euro και το όνομα του ακουγόταν μέχρι και για την Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε νωρίς και με δάκρυα από τη διοργάνωση που εν πολλοίς τον ανέδειξε.

Οι παίκτες του Μαντσίνι, μία αγκαλιά, του αφιέρωσαν τη νίκη και φυσικά θα παλέψουν και για αυτόν στη δύσκολη συνέχεια του τουρνουά, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με την Ισπανία (6/07, 22:00).

Ενδεικτικό είναι το βίντεο της αποθέωσης από τους συμπαίκτες του που φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του στην πτήση της Σκουάντρα Ατζούρα με προορισμό την Αγγλία. Οι Ιταλοί είναι μία οικογένεια, εκπέμπουν υγεία από παντού κι αυτό φαίνεται εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς