21.1 C
Athens

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Πάρντιου, προς την έξοδο ο Άγγλος

Η νέα ήττα από τον ουραγό Ιωνικό και οι διαδοχικές κακές εμφανίσεις αναμένεται να φέρνουν εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση

Η ήττα με 1-0 από τον ουραγό Ιωνικό στη Νίκαια και η συνολική αναποτελεσματικότητα – σε συνδυασμό με την εικόνα στο χορτάρι – οδηγούν σε άμεσες εξελίξεις στον Άρη με τον Άλαν Πάρντιου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Οι Κίτρινοι δεν έχουν πείσει παρότι υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών κι έμειναν για τρίτο σερί ματς στο μηδέν στην επίθεση γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπως έτσι τόσο ο Βόλος όσο και ο Ατρόμητος μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από τον πέμπτο Άρη του οποίου η παρουσία στην 6άδα παραμένει επισφαλής με πέντε αναμετρήσεις να απομένουν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (η επόμενη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό).

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση (το αργότερο ως την Κυριακή) με τον προπονητή της ομάδας, Άλαν Πάρντιου κάτι που δεδομένα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Το κλίμα δεν είναι καλό για τον Άγγλο ο οποίος είχε ξεπεράσει πριν από σύντομο χρονικό διάστημα τον πρώτο σκόπελο αμφισβητιών ωστόσο πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς