21.1 C
Athens

Νταμπράουσκας: Αξίζαμε κάτι παραπάνω, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε

Κάτι παραπάνω άξιζε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 2-1, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή τους άξιζαν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Ο Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του στάθηκε στις δύο χαμένες ευκαιρίες στο τέλος, ενώ θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι συγκινημένος για τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν από την Κρήτη έως εδώ. Είναι απίστευτο να τους έχουμε εδώ, το νιώσαμε πριν το παιχνίδι αλλά και στη διάρκεια. Όσο για το παιχνίδι πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, σκοράραμε, είχαμε κάποιες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε αυτή την πίστη, το θάρρος, το σχηματισμό, ο Ολυμπιακός έλεγχε όλο και περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Εμείς προσπαθήσαμε να τον πάρουμε ξανά με αλλαγές και αλλαγές στο σχηματισμό μας, δεν το καταφέραμε και ο Ολυμπιακός έχασε τις ευκαιρίες να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Συνεχίσαμε και βρήκαμε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Και υπάρχει αυτή η ερώτηση τι θα είχε γίνει αν σκοράραμε. Αλλά εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς