18.8 C
Athens

Super League 2: Συνέχισαν με νίκες και συγκατοικούν στην κορυφή του Β’ ομίλου ΟΦΙ και Κηφισιά

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League 2 ΟΦΙ και Κηφισιά και μοιράζονται έτσι την πρώτη θέση του Β’ ομίλου.

Οι Κρητικοί έκαμψαν την αντίσταση της Προοδευτικής και πανηγύρισαν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Η Κηφισιά συνεχίζει με το απόλυτο των νικών, καθώς με τη νίκη της κόντρα στην Καλλιθέα έκανε το 3/3 και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και έχοντας ως συγκάτοικο τον ΟΦΙ.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν αυτή που ήθελε παραπάνω το παιχνίδι και το έδειξε και στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Ίτσιο, αλλά η Προοδευτική βρήκε απάντησε 11 λεπτά αργότερα και ισοφάρισε χάρη σε αυτογκόλ του Ντέτλερ.

Ο Μηλιώτης ήταν αυτός που έστειλε τον ΟΦ Ιεράπετρας στα ουράνια, καθώς με τέρμα του στο 73′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88′ Κόλα), Μηλιώτης (85′ Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76′ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν και Βουό (88′ Παπαδάκης).

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι (30′ λ.τ Αλεξίου), Σινγκ (61′ Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61′ Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71′ Γκαργκαλατζίδης), Γιαννιτσάνης (71′ Τσακίρης) και Ευθυμίου.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που χαμογέλα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Οι γηπεδούχοι από την άλλη άρχισαν να ισορροπούν όσο περνούσε η ώρα και με σκόρερ τον Ταλάλ στο 26′, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Το τρίποντο για την Κηφισιά σφράγισε ο Κουϊρουκίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50′. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα των Βορείων Προαστίων συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΟΦΙ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος, Ποζατζίδης (77′ λ.τ Να’α), Παπασάββας, Ταλάλ (66′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (77′ Γκίνη), Τετέι.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (5′ λ.τ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (16′ λ.τ Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54′ Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Τσιντώνης), Λουκίνας.

Τα αποτελέσματα του Νοτίου ομίλου

Σάββατο 26/11

Ολυμπιακός Β’-Ηλιούπολη 0-1
ΑΕΚ Β’-ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Κυριακή 27/11

Χανιά – Καλαμάτα 1-0
Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ηρόδοτος – Αιγάλεω 0-1

Δευτέρα 28/11

ΟΦ Ιεράπετρας – Προοδευτική 2-1
Κηφισιά – Καλλιθέα 2-0

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου

1. Κηφισιά 9
2. ΟΦ Ιεράπετρας 9
3. Παναχαϊκή 8
4. Καλαμάτα 7
5. Ηλιούπολη 7
6. Απόλλων Σμύρνης 7
7. Καλλιθέα 6
8. Χανιά 6
9. ΑΕΚ Β’ 5
10. Αιγάλεω 4
11. Προοδευτική 3
12. Επισκοπή 1
13. Ολυμπιακός Β’ 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 0
15. Ηρόδοτος -9

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς