16.2 C
Athens

Μίτσελ: Ο Ντόη αξίζει την εμπιστοσύνη μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον νεαρό Ανδρέα Ντόη και υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και στα νοκ άουτ

Ο Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος για την εικόνα του Ολυμπιακού στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάγκ και υποστήριξε πως η ομάδα του απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής μίλησε και με εξαιρετικά λόγια για τον Ανδρέα Ντόη υποστηρίζοντας πως με την εικόνα του έδειξε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για το αν τον ικανοποιεί η ισοπαλία: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί από το 20-25′ η ομάδα έδειξε πως απέκτησε αυτοπεποίθηση, ήμασταν σε καλό επίπεδο και δείξαμε πως η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό δρόμο».

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ντόη: «Μας έδειξε πως καλά κάνουμε και εμπιστευόμαστε την ακαδημία μας. Είναι ένας παίκτης που αξίζει την εμπιστοσύνη μας».

Για την ήττα της Ναντ και τον όμιλο που μένει ανοιχτός: «Χωρίς καμία αμφιβολία θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη, θέλουμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς