21.1 C
Athens

Όταν ο Μίτσελ υποκλινόταν στην ποιότητα του Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς... Μίτσελ και ο ΑΘΛΟΣ επαναφέρει στο προσκήνιο ένα τρομερό tweet του Ισπανού προπονητή για την τεράστια ποιότητα του Χάμες Ροντρίγκες με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει την Τετάρτη τη δεύτερη θητεία του στο αγαπημένο του Λιμάνι όπου πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες.

Ο Ισπανός αδιαμφισβήτητα έχει αφήσει τη σφραγίδα του στους πρωταθλητές Ελλάδας (κατέκτησε τρεις εγχώριους τίτλους και πέτυχε μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες) και θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Σε ανύποπτο χρόνο τον Απρίλιο του 2015 – μόλις τρεις μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τους Ερυθρόλευκους – ο 59χρονος προπονητής που δεν έχανε ποτέ αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωνε τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό για την τεράστια ποιότητά του όταν αγωνιζόταν στη Βασίλισσα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι απολαμβάνοντας τον Χάμες και τα επιτεύγματά του».

Επτά και κάτι χρόνια αργότερα οι δύο τους θα συνεργαστούν μαζί στον Ολυμπιακό με στόχο να ανατρέψουν το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και να διατηρήσουν τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς